Facebook RSS
25 mei '19

Merken

Producten Nieuwsbrief Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Koopjeshoek Promo alarm & camera GDPR
M 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
W 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
V 9u 12u 13u 18u
Z 9u 12u 13u 17u
Z gesloten
GDPR

 

 

Groothandel Megro nv, verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op [invoegen hyperlink] en boekhouding@megro.be.  

Verwerkingsdoeleinden

Groothandel Megro nv, verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit). 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. ( noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting en noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het e-mail adres : boekhouding@megro.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit(Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - contact@apd-gba.be).

WinkelkarWinkelkarKarretje leegmaken
Er zitten geen producten in de winkelkar


Nieuwsberichten

Niko lanceert spuitwaterdicht fietsoplaadpunt

Nieuwsbericht Februari 2019

Niko speelt met het fietsoplaadpunt in op de toenemende populariteit van de elektrische fiets.

lees meer
Samsung vervangt kunststof verpakkingen door duurzame materialen

Nieuwsbericht Januari 2019

Nu het klimaat volop in de picture staat in België, komt het bedrijf Samsung met goed nieuws. De Koreanen hebben de intentie om de verpakkingen van hun producten te beperken en te vervangen door milieuvriendelijke materialen.

lees meer
KitchenAid viert honderste verjaardag en gaat ‘back to black’

Nieuwsbericht February 2019

Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.

lees meer
Om naar uit te kijken op Batibouw: Novy Fusion Pro

Nieuwsbericht February 2019

Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]

lees meer
Laat je dampkap met je kookplaat praten

Nieuwsbericht February 2019

Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.

lees meer