Facebook RSS
22 mrt '19

Merken

Producten Nieuwsbrief Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Koopjeshoek Promo alarm & camera GDPR
M 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
W 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
V 9u 12u 13u 18u
Z 9u 12u 13u 17u
Z gesloten
GDPR

 

 

Groothandel Megro nv, verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op [invoegen hyperlink] en boekhouding@megro.be.  

Verwerkingsdoeleinden

Groothandel Megro nv, verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit). 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. ( noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting en noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het e-mail adres : boekhouding@megro.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit(Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - contact@apd-gba.be).

WinkelkarWinkelkarKarretje leegmaken
Er zitten geen producten in de winkelkar


Nieuwsberichten

LG toont nieuwe Dolby Atmos soundbars SL10, SL9 en SL8

Nieuwsbericht December 2018

Naar aanleiding van de technologiebeurs CES lanceert LG een nieuwe line-up van soundbars. De SL10, SL9 en SL8 kunnen alledrie overweg met Dolby Atmos en DTS:X en werden ontwikkeld in een partnership met Meridian Audio.

lees meer
Review: Sony AF9 oled-televisie met Dolby Vision

Nieuwsbericht November 2018

Vrij verrassend lanceert Sony dit najaar twee nieuwe topmodellen in het televisieaanbod onder de noemer “Master Series”. De Master Series bestaat uit de Z9F, een LCD/LED-televisie en de AF9, een OLED-tv. Beide televisies willen de best mogelijke beeldkwaliteit bieden, en ondersteunen een uitgebreide beeldkalibratie via de CalMAN-software.

lees meer
Niko vergemakkelijkt overschakelen op digitale videofonie

Nieuwsbericht Januari 2019

Een klassieke deurbel vervangen door videofonie? Met een nieuwe oplossing van Niko is die klus zo geklaard: zonder ingrijpende verandering kan je het systeem met buiten- en binnenpost in de woning installeren.

lees meer
Iconisch design en briljante prestaties in de veelzijdige AGA 3 series

Nieuwsbericht February 2019

De AGA collectie werd onlangs uitgebreid met de 3 series. De modellen werden ontworpen voor het dagelijkse leven in de 21ste eeuw en geven je dus alles wat je zou verwachten van een traditionele AGA, met een ingebouwde flexibiliteit.

lees meer
KitchenAid viert honderste verjaardag en gaat ‘back to black’

Nieuwsbericht February 2019

Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.

lees meer