Facebook RSS
21 jan '19

Merken

Producten Nieuwsbrief Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Koopjeshoek Promo alarm & camera GDPR
M 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
W 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
V 9u 12u 13u 18u
Z 9u 12u 13u 17u
Z gesloten
GDPR

 

 

Groothandel Megro nv, verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op [invoegen hyperlink] en boekhouding@megro.be.  

Verwerkingsdoeleinden

Groothandel Megro nv, verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit). 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. ( noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting en noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het e-mail adres : boekhouding@megro.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit(Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - contact@apd-gba.be).

WinkelkarWinkelkarKarretje leegmaken
Er zitten geen producten in de winkelkar


Nieuwsberichten

Panasonic blijft stevig inzetten op 4K Blu-ray spelers

Nieuwsbericht Januari 2019

De twee nieuwe Ultra HD Blu-ray spelers DP-UB450 en de DP-UB150 vervoegen het al uitgebreide assortiment van Panasonic. Beiden ondersteunen de laatste versie van HDR10, HDR10+, terwijl de DP-UB450 ook overweg kan met Dolby Vision.

lees meer
Ultra HD Blu-ray speler Sony UBP-X800M2 nu wel met Dolby Vision

Nieuwsbericht Januari 2019

De Sony UBP-X800M2 is de opvolger van de uitstekende UBP-X800, en ditmaal wel voorzien van Dolby Vision.

lees meer
Project in de kijker: Daikin HVAC in nieuw hoofdkantoor Immogra

Nieuwsbericht Oktober 2018

Vastgoedontwikkelaar Immogra verhuisde onlangs zijn hoofdkantoor naar een nieuw gebouw langs de Kortrijksesteenweg in Gent. Daikin stond in voor de onzichtbare integratie van de verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen.

lees meer
Pista: verlichting in de vorm van een minimalistische rail

Nieuwsbericht September 2018

Track verlichting bestaat al langer. Maar Modular geeft er met de Pista een speelse en tegelijk minimalistische invulling aan.

lees meer