Facebook RSS
22 jul '19

Merken

Producten Nieuwsbrief Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Koopjeshoek Promo alarm & camera GDPR
M 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
W 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
V 9u 12u 13u 18u
Z 9u 12u 13u 17u
Z gesloten
GDPR

 

 

Groothandel Megro nv, verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op [invoegen hyperlink] en boekhouding@megro.be.  

Verwerkingsdoeleinden

Groothandel Megro nv, verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit). 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. ( noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting en noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het e-mail adres : boekhouding@megro.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit(Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - contact@apd-gba.be).

WinkelkarWinkelkarKarretje leegmaken
Er zitten geen producten in de winkelkar


Nieuwsberichten

Philishave Heritage Edition is eerbetoon aan 80 jaar scheren bij Philips

Nieuwsbericht Mei 2019

De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.

lees meer
YouTube Music beschikbaar op Sonos-speakers

Nieuwsbericht Januari 2019

Wie Sonos-luidsprekers heeft staan kan daar vanaf heden ook YouTube Music op afspelen.

lees meer
HT-X8500 en HT-S350 zijn de Sony soundbars voor 2019

Nieuwsbericht Januari 2019

Met de HT-X8500 en HT-S350 presenteert Sony twee nieuwe soundbars.

lees meer
XL mogelijkheden met de Big Croque van Domo

Nieuwsbericht March 2019

Een croque-monsieur-apparaat is al lang niet meer weg te denken uit onze keuken. We kijken er zelfs stiekem naar uit om op zondag de restjes van het weekend samen te gooien tussen 2 sneetjes brood als snack!

lees meer
Laat je dampkap met je kookplaat praten

Nieuwsbericht February 2019

Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.

lees meer