Facebook RSS
18 sep '19

Merken

Producten Nieuwsbrief Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Koopjeshoek Promo alarm & camera GDPR
M 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
W 9u 12u 13u 18u
D 9u 12u 13u 18u
V 9u 12u 13u 18u
Z 9u 12u 13u 17u
Z gesloten
GDPR

 

 

Groothandel Megro nv, verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op [invoegen hyperlink] en boekhouding@megro.be.  

Verwerkingsdoeleinden

Groothandel Megro nv, verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit). 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. ( noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting en noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het e-mail adres : boekhouding@megro.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit(Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - contact@apd-gba.be).

WinkelkarWinkelkarKarretje leegmaken
Er zitten geen producten in de winkelkar


Nieuwsberichten

JBL Pulse aan vierde generatie toe

Nieuwsbericht September 2019

De draagbare speaker met ingebouwde leds krijgt deze keer een groter oppervlakte om zijn lichtshow te demonstreren.

lees meer
Philips werkt aan 8K televisie die er in 2020 moet komen

Nieuwsbericht September 2019

Op de IFA 2019 pakte Philips achter de schermen uit met een flinke verrassing. Het liet weten aan een 8K televisie te werken.

lees meer
Niko na 100 jaar: springlevend en vooruitkijkend naar de toekomst

Nieuwsbericht Maart 2019

Het Vlaamse familiebedrijf Niko, dat we kennen van de lichtschakelaars en stopcontacten, viert op 1 april zijn honderdste verjaardag. De volgende jaren verwacht het een sterke groei in slimme woning-technieken en koppelingen met externe partners en producten.

lees meer